Elif Koman André
VD, managententkonsult, ledarutvecklare och grundare av Koman Kompetens

Elif har haft ledande befattningar i kommunala ledningar och koncernbolag i över 13 år och ännu längre som rektor. Hon har arbetat som hållbarhetsdirektör i Botkyrka, Sigtuna, Huddinge kommun och på Göteborgs Stadshus AB, koncernbolag för Göteborgs Stads kommunala bolag med strategiskt hållbarhetsarbete utifrån ett helhetsperspektiv.   

Elif har också en lång karriär som rektor och genom alla ledaruppdrag en gedigen erfarenhet av arbete i ledningsgrupper. I Rågsvedsskolan, Källängens rektorsenhet och Södermalmsskolan har hon drivit skolutveckling, infört systematiskt kvalitetsarbete, mål och värdegrund i en pedagogisk plattform samt genomfört verksamhetsförbättringar inom hälsofrämjande arbetssätt, trygg lärandemiljö och delaktighet för personal, elever och föräldrar. 2004 vann Elif och personalen på Södermalmsskolan Stockholms Stads Kvalitetspris.  
Genom strategisk analys och tydlig kommunikation får Elif samarbetspartners och medarbetare med sig i utvecklingsprocesser och lyckas driva den omdaning som behövs. Grunden är ett förtroendefullt samverkansklimat som växer fram genom relationsbyggande och uppskattande förhållningssätt.

Certifierad i GRI (Global Reporting Initiative - Hållbarhet), UGL-handledare, styrelsearbete, kvalitetsarbete samt Barret Värdegrund och Barrett Ledarskapsutveckling.

Samarbetspartners

Lovisa Mellgren
VD, managementkonsult och grundare av  ProDigma AB

Lovisa Mellgren har jobbat på ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning såväl som företagsövergripande befattningar i både privata och kommunala bolag under 20 års tid. Lovisa har även erfarenhet från flertal styrelseuppdrag.
Lovisa har en gedigen erfarenhet av strategiskt arbete, affärsplanearbete, omorganisationer och förändringsarbete. Lovisa är Civilingenjör, men även utbildad Yogalärare inom både My Spirit Yoga (500 tim) och Yinyoga, diplomerad coach samt certifierad CTT Practioner (Cultural Transformation Tools).

Lovisa.mellgren@ProDigma.se
0766-299029
www.ProDigma.se